haha

haaaj !
piipoll kåld me aluuuux butt maj rel näjjm is alexandra
torraste humorn ; A <3 A .

klockan är ju typ halv tolv och har ingt & göra . är ju typ inte så trött så jag vill inte gå & lägga mig . men dt ligger massa saker i min säng, så jag måste endå ta bort dom först . ska inte vara med ellinor imorn ;/ pappa kan inte skjutsa . så jag vetinte vad jag ska göra . kanske ringa emelie sötaste bvän och göra ngt med henne . har ju träning imorn på kvällen, men den börjar ju sex . finns ingen rolig inne på msn typ . men pallar inte skriva mer . skriver imorn såfort jag hinner . pusshej & godnatt, alux .

ellinor

heej, nu resten av dagen har jag typ inte gjort ngnting . imorn ska dt typ vara värsta busstrejken så dt går inga bussar . tågen går ju inte heller så jag kan inte ta mig till ellinor ;/ men pappa kanske kan skjutsa :D då blir me sjukt glaaaad :) har inte träffat henne på aslänge juh "/ men ska inte vara så negativ längre . rummet blev inte så städat nu heller, men några grejer tog jag upp från golvet & sängen . :D just nu är typ allting asjobbigt överallt . jag vill tillbaka till den tiden när allting var lätt . på bara nåra månader förändrades typ allting i mitt liv :S jag hade dt bäst men nu är dt tvärtom . inte ens jag är samma person typ :S men aja . saknar elsa :'( & tösen </3 och JAG SKA HA SIRRE ! ska gå & tjata lite på mamma nu, pusshej, alux .

gamla alex                                                
gamla alex (klicka för större bild) nya alex (klicka för störe bild)

lugnt

hej bloggen, har typ bara tagit dt lugnt idag. imorse ringde mamma och väckte mig klockan tie så då gick jag upp och tittade på tv . sen när jag skulle göra lunch "kom jag på" att mitt rum ser ut som typ en svinstia så jag tänkte att jag typ först kunde duscha ett tag, sen att jag behövde ta bort nagellacket och massa grejer. använde oljedropparna i håret för en gångskull, har typ inte gjort dt på ett tag så nu blev dt typ aslent . :O tvättade bort nagellacket och tog typ nån after sun grej i ansiktet för att jag är typ aaaasröd men den luktade asäckligt typ & dt var jobbigt och känna lukten 24 . så jag sköljde bort dt och tog ansiktsvatten ist . mkt bättre, fast kmr typ fortfarande vara asröd . jävla tomat man har blivit . men ska städa lite nu & ta ett varv med hundarna . tog en huvevärkstablett förut, & åt ett äpple nu, så jag behöver gå ut känns dt som . men jag var endå fettduktig (aa) jag skulle äta korv me bröd te lunch och då tog jag fullkornsbröd *stolt* . fast dt fanns bara dt så jag hade inget val men endå (a) . aja, ska dra ut med vovsingarna och sen börja städa på riktigt . jag säger ju helatiden typ att jag ska börja städa men d händer aldrig, nu SKA jag börja städa ! haha . pusshej, alux .

lista

har typ astråkigt, så gör den här .

TJEJER SVARA PÅ DETTA INOM 40 MINUTER, ANNARS KOMMER DET HÄNDA NÅGOT

NI INTE VILL SKA HÄNDA !

Läs killar! Så vet ni hur tjejer är och hur dem ska behandlas.

 

Kärleken;

Har du hittat den rätta killen? - nej
Har du en kille just nu? - nej
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? - ja

På rumpan? -ja

På brösten? - ja

Kyssa dig på halsen? ja

Kyssa dig på munnen? aa

Kyssa dig på kinden? - aa

Gillar du någon? - typ inte
Har du vart ihop med någon för inte så längesen? ja

Vem var du ihop med senast? joel

Vad heter personen du gillar? inget

Går du i skolan? - har lov :D<3

Har du någon gång skolkat? - nope

Har du varit i skolan idag? - neej !


Annat;

Hur mår du just nu? - ganska bra

Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Ja
Har du piercat dig? nepp
I så fall, vart? -



Telefon/mobil;

Vem ringde du senast? - emelie <3
Vem ringde dig senast? - pappa

Vem sms:a till dig senast? ellan :)<3

Vem sms:a du till senast? ellan :)<3



Övrigt;

Är du hungrig just nu? - nej

Vad är klockan nu? - 21.58
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? bloggen




Familj;

Hur länge sen var det du träffa din mamma? - nyss
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - nyss



Sport;

Går du i någon sport? jao :)

I så fall, vilken/vilka? - ridning & friidrott
Trivs du med den sporten? - yesssssss :D<3

Tycker du att den sporten är rolig?  självklart ;D

Gör den sporten dig glad när du håller på med den? ja

Hur länge har du hållit på med den sporten?  länge


Övrigt;

Gillar du punk-stilen? - neejj

Har du sminkat dig idag?  nej

I så fall, vad för smink? -

Vad har du på dig för trosor just nu? vita
Hur ser dem ut? typ lite ränder

Vad har du för bh/topp på dig just nu? ljusblå
Hur ser den ut? ljusblå med snobben

Musik;

Lyssnar du på musik just nu? naj

I så fall, vilken låt för tillfället? ---

Vad gillar du för musik? det mesta





Kläder;

Har du fler än 4 linnen? -jaa!

Har du fler än 3 jeans? - japp

Har du fler än 5 tröjor? - äh jaaa!!xD

Har du någon märkes väska? - jao :)

Har du resteröds-trosor? - nej

Har du en vit bh/topp? - ja

Har du en svart bh/topp? - ja

Har du märkes jeans? - nej

Har du märkes tröja? -  jaaa



Smink & Hår;

Använder du mascara?  oftast

Andväder du Wax? nej
Använder du ögonskugga? - nej
Använder du kajal? nej

Använder du hårspray? - sometimes

Använder du volymspray? nej

Andänder du mouse? ibland
Använder du deodorant? - jaaa

Använder du skiinspray? - nej

Använder du parfym? - ibland
Använder du ögonfransböjare?nej

Använder du täckstift? nej
Använder du läppglans/läppstift? -inte så ofta

Andänder du brunkräm? ibland
Använder du rouge? inte så ofta

Noppar du ögonbrynen? har aldrig hänt

Uppsatt hår eller hängande? - beror på

Plattar/lockar du håret varje dag? nej !

Duschar du varje dag - varannan

Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha, nej !

Smörjer du in hela kroppen varje dag? - nejj

Målar du naglarna ? - ibland


hemma !

hellu bloggen, är hemma ifrån utö nu. var ganska skönt att slippa tänka på allting men saknade alla maaassor . har typ inte träffat natta på aslänge och typ imorn ska hon till piteå . ;/ men jag har ju mina andra flikks kvar hoppas jag :)<3 elsa bääääästa kommer hem snart, ÄÄÄÄNTLIGEN ! faan, tre veckor har känts som aaslång tid . men nu jäklar får jag träffa filling :D<3 hihi, när hon är hemma ska vi äta våran fillingrätt, glass med varma hallon :) tappade min mobil på utö ;/ men den är försäkrad och så, så vi har spärrat simkortet. sen kanske jag får en ny mobil, men får iaf ett nytt simkort . :) aja, ska typ inte skriva mer nu . men hare chill everybody . pusshej, alux .

onsdag

hej & hejdå bloggen . idag har jag typ bara tittat på tv och packat . ska åka om typ en och en halvtimme . ska bli ganska skönt men fuck vad jag kmr sakna alla ;/ nu äre lxm bara nåra dagar, sen när jag drar till thailandär jag borta i typ tre veckor och lite mer . har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka färjan med mamma elr motorbåt med pappa. tror jag tar motorbåten (a)

okej suckers, nu äre så att alecs ska till utö todaay. är hemma igen på söndah, så ni behöver ju inte sakna mig sååå mkt (a) hihi, men ni får ringa och smsa heelatiden och så får ni bomba min gb på pea där jag hetr alecs . men vi ses ju på söndah sötnosar, jag kmr sakna alla ganska mkt, men mest av alla kmr jag sakna min finaste "amanda" nattalajj (a)<3 försök hare bra i bäästa haninge medans jag hare bäst på utö . pusshej ! <3

handen

hej bloggen, var med emeluue idag :) vi drog till handen ett tag & där träffade jag sötaste storasyster elllaan :)<3 köpte bara puder och en bikini men ska lämna tillbaka bikinin för att byxerna var typ aaasstora . har försökt packa lite till imorn, men dt ärtyp fetttråkigt . imorn drar jag till utö och kmr hem på söndah, ska bli rätt skönt att slippa tänka på sirre & de, få tänka på lite andra grejer. har tjatat på pappa jättemkt, men kmr aldrig få honom så vet inte varför jag fortsätter :'( saknar min "amanda" (a)<3 aja, ska fortsätta knarka musik och försööööka packa . skriver kanske imorn innan vi åker, men sen får ni vänta te söndag . :)<3 pusshej, alux .

Trestenas Sir Antique "Sirre"
efter alla minnen, efter allt vi gjort tsm.
dethär får inte vara slutet, men så är dt.
alla stunder var underbara & jag är fett tacksam.
utan dig hade inget varit samma sak.
jag hade inte varit den jag är .
jag glömmer dig aldrig bästus.
tack för allt, sirre </3




måndag

tjinixen .

sa ju att jag inte skulle skriva nått typ men tänkte lxm, wtf gör dt endå . har typ bara sutiit inne helatiden men idah va jag i stallet med barndomsvän :D framsteg framsteg . ljög lite för natta, mendt kändes fuckat fel så sa som dt var till henne sen, och hon sa att dt var bra att jag berättade dt för henne . jag och sofia hade lxm väntat oss att få säga hejdå till livsglöd trestenas sir antique,men noope . han gick i hagen heeeela dagne så vi fick inte en enda chans . faan ! men lotta sa att ingen har ringt på honom en, och dt är fan tur för henne ! ska titta på vänner om typ tie minuter. jag & sötaste gjorde en film om sirre, med text, bilder och musik . men dt var feeeta semsta , man kunde typ bara ha my cool med adam tensta, och dt passar ju när man gör en hejdå film till en häst *NOT* . men vi tänkte att han lxm är sprallig och alltid glad näästan, så då passade dt faktiskt. den vart ganska bra, men venne hur man får den te datan så sofia ska fixa dt . men skitsamma . aja, ha en naajsig kväll alla . kanske skriver mer senare . pusshej, alux .


orkar inte

hej bloggen . asso förlåt, men jag orkar verkligen inte blogga. jag mår så jävla dåligt och vet inte vad jag ska göra. har bara varit hemma och städat idag typ. åker ju till utö på onsdag och det ska bli skönt att slippa tänka på dethär. men jag kan inte sluta tänka på det ;/ om ni undrar vad det är så är det ; sirre ska säljas ! min livsglöd, soulmate. jag mår inge bra, så jag kanske inte bloggar på ett tag. jag pallar inte dethär mer, att gråta mig till sömns varje kväll är inte speciellt kul. jaja, ska inte sitta här och tycka synd om mig själv mer. hoppas att alla andra får en bra kväll occh ett bra liv. ska försöka överleva, men är inte säker på att jag kommer lyckas. / pusshej, alux .

(aa)

hej :), jag skulle ju städa idag men har jag gjort det mkt elr ? haha, nej, typ vikt in ett par jeans i garderoben . nej men har verkligen ingen lust, och dt är så jävla tråkigt och stå därinne själv . aja, antar att jag måste göra dt nångång. istället så har jag typ bara tittat på tv idag, tänkte att jag skulle vara liite hurtig och hoppa stutsmatta, men den var ju torr oxå ?, nej dt har ju regnat och pallar inte hoppa när den är blöt. men ska typ titta på friidrotten nu, sen typ bolibompa :D haha, sen nåt annat kul. imorn ska jag faktiskt städa har jag bestämt nu. mitt rum är nog så ofräscht som det kan bli, dt enda fina är TH affischerna :) men ska börja tänka på vad jag ska ha med för kläder till utö på onsdag och sen checka friidrott. och till min utö fundering hade jag tänkt mig ......*trumvirvel*....... TH musik ! aja, hörs kanske senare ikväll . / pusshej, alux .

trött

hej bloggen, fick inte sova sålänge idah ;/ pappa väckte mig typ tjugo över tie . aja, får väl sova längre sen under sommarlovet :) ska egentligen städa rummet nu, men var bara tvungen & logga in :D idag har jag inget speciellt och göra förrutom och städa rummet. igår vare askul :) bara att det inte var jättevarmt i luften men smart som man är badar man endå. faaan vad jag frös. seriöst, trodde mina fötter skulle typ förfrysas elr nått. men jag klarade mig. nu regnar det lite här, så jag får väl bara sitta inne & tråka heladan . aja, pallar inte skriva mer. spela in en film igår, men vetinte hur man får upp denhär så skiter i den . ha en bra dag iaf / puss, alux .

midsommar

hej bloggen, det är ju midsommar afton idag så mormor ska komma hit och äta lunch och sen ikväll ska vi bort till nåra. det känns inte som sommar nu. våran sommar var väl i maj. jaja, nu är det som det är och än har det ju inte regnat idag ;) nu när mormor kommer idag ska jag ha på mig mörkblåa jeans, en grå tunika, frisyren blev flätor, och ett silvrigt halsband med ett A . Nu är jag hungrig, men dom kommer om cirka en halvtimme så jag tror jag klarar mig. ikväll den årliga midsommargrejen hemma hos nåra kompisar till mamma & pappa. men dom har pool iaf :) men ska fortsätta min lilla städning nu . / sommarkramar, alux .

dregel !

hej !, tänkte gå & lägga mig alldeles strax men måste bara dregla färdigt först ! tyskland vann matchen, men det är ju oxåå bra, tokio hotels hemlaand :D åker ju till thailand i slutet av december, & har hittat en skitfin bild . titta ni på domhär bilderna, skitfina thailand & *dregel* världens hetaste !

 
ha en trevlig sömn ! / puss alux .

ooops .

hej bloggen, var hos evelina hela dagen igår så jag kunde inte blogga :/ men jag ska försöka hinna med det imorn. okej, evelina sov hos mig i tisdags :) haha, vi flummade typ mest. & sen sov jag hos henne till idag. stack hem typ 19.00 . och nu sitter jag bara här, ;) har tittat lite på matchen . & portugal ska faan slå dom där jävla tyskarna, 2-3 men dt tar vi igen :D ååååh, det här är läskigt juh . faaaan, tyskarna kmr typ vinna ;/ aja, portugal kan ju inte alltid vinna . :/ får trösta mig med musik, tokio hoteeeel ! <3 men ska titta match nu / pusshej, alux .

evelina

hej bloggen, ska vara med evelina idag, & vi är här hos mig. vaknade runt halv tie & tittade på tv ett tag. kan verkligen inte äta frukost på morgonen, men jag tvingade iaf i mig en macka. sen ringde pappa & sa att jag skulle göra pannkakssmet till oss te lunch men jag mådde typ illa så han fick äta sina pannkaker själv ;) mår lite bättre nu, & evelina kommer om ett tag. har hundarna idag så vi måste typ gå ut med dom lite. & snälla sara har lovat att ge mig lite TH - musik eftersom all min försvann ;/ jag ska iallafall få dom som jag veeeeerkligen behöver. love is dead, spring nicht, rescue me & hilf mir fliegen. hon hade love is dead, hoppas bara att hon har dom andra . aja, ska nog äta en pannkaka iaf. ska ringa evelina nu, måste ju vara beredd satt jag inte sitter me pyjamas längre . ha en bra dag / puss aläääx .

måndag kväll

hejsan bloggen, en ganska bra start på veckan faktiskt. hade tänkt att gå & lägga mig om ett tag men först ska jag bara checka matchen tyskland - österrike. chattar fortfarande med issa & svullar daim . juste, när jag var ute med hundarna för ett tag sen mötte jag min barndomsvän rasmus ! han cyklade med sin kompis så han sa bara hastigt hej . kom & tänka på då att jag faktiskt har många vänner sen jag var liten som jag känner igen, men tror att dom inte känner igen mig. men dom måste väl känna igen mig ? aja, skitsamma. haha, ha en trevlig sömn . dt tänker jag iaf ha om ett tag . men nu till matchen . pusshej ! / alääääx :)<3

om aluuwx .

OM MIG:
Födelsedag: 21 augusti
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: brun
Hårfärg: brunett
Längd: ca 150cm
Högerhänt/Vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: lejon
Skostorlek: 36/37
Är dina föräldrar skilda: Nej
Skor idag: ballerina
Det första du tänker på när du vaknar: vad dt är för dag ?

FRAMTID:
Namn på barn: haha, typ david elr moa
Vad vill du bli när du blir gammal: 90, nämen vetinte .
Drömjobbet: nått där jag tjänar mkt pengar .

FAVORIT:
Mat: tacos kanske
Sport: ridsport
Djur: servus <3'
Glass: daim strut
Nummer: 2 & 64
Tuggummi: V6 elr extra
Helgdag: julafton
Årstid: Sommar
Tandkrämssmak: haha, mint ?

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: Absolut,
Rymt hemifrån: nope .
Föreställt dej ditt ragg naken: såklart ?
Skolkat: Ja
Sovit utomhus: Ja
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: när jag var mindre
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: masser
Sett en död människa: Ja
Använt droger: Nej
Ätit sushi: Nej, usch .
Retats: Heeela tiden .

THIS OR THAT:

Cider/öl: Cider
Pepsi/cola: cola
Mc Donalds/Burger king: Donken
Kärlek/sex: Kärlek
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött ffs!
Tv/film: TV
Gitarr/trummor: trummor
Adidas/nike: adidas
Kinesiskt/mexikanskt: Mexikanskt
Kakor/paj: Paj
Mtv/vh1: Mtv
Blind/döv: Döv

KAN DU:
Gå ner i splitt: Nejnejnej
Skriva med båda händerna: Ja
Blåsa en bubbla: ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Nej
Göra olika konster med tungan: jajjemän

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN/DJURET:
Du nuddade: Wilma
Du pratade med: Syster
Du msn: Issaa <3'

Du kramade: Issa §
Du skällde på: venne .

SENAST:

Skrattade: nyss
Grät: Igårkväll
Filmen: Casino Royale
Tuggade tuggummi: imorse
Drog ett skämt: hela tiden
Sjöng en sång: idag

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster: J & K's hus
Lyssnar du på musik just nu: alltid
Vad har du på dig: mjukisbyxer & linne
Vad är det på din musmatta: hästar


stallet

hej bloggen, var i stallet med issa bästaste idag & flummade igenom hela dagen.men endå sorgligt lxm, jag kommer inte träffa henne på jättelång tid. men iaf, åkte till stallet med 12.37 bussen så jag kom dit runt ett. när jag precis kommit in på blåkullavägen körde marianne förbi så jag fick skjuts resten av vägen :) träffade issa typ direkt & vi stog där & kramades i flera minuter. helt seriöst, kan jag inte tänka mig ett liv utan henne. juste, innan jag drog te stallet hämtade jag cykeln hos evelina älskhoe & så städade jag rummet & 'svabbade' som mamma kallade dt. (: när jag & I satt i caféet sprutade hon typ glastvättsgrej i munnen på mig (inte med flit.) jag vart fett rädd, tänk om dt är farligt :S issa red & då hade jag typ inget & göra men pappa hämtade mig senare :D aja, nu ska jag fortsätta chatta med issa & knarka tokio hotel musik. massa kärlek från alux.

alux's nya blogg !

tjinixen !
idag är det ju söndag & vädret har ju vart lite fram & tillbaka. har mått lite illa i nåra dar men orkade inte va hemma så jag följde me & kollade när min syster tävlade. det gick väl inte jättebra & tror hon var stum i benen. men sånt händer. jag fick för nån timme sen reda på jag tror den hemskaste nyheten i mitt liv. fjällis ska sluta rida & förra fredagen kan ha varit sista gången jag träffade henne. kanske inte låter så allvarligt, men ingen förstår nog hur mycket hon betyder för mig. shit asso, stallflikks gänget är inte helt utan henne, som ett meningslöst jävla pussen där en bit fattas. men ska verkligen försöka hålla kontakten även fast jag suger på det, men hon bor ju endå bara nåra kilometer bort ;) men ska inte babbla på för mkt nu. har nyss ätit btw, kyckling, klyftpotatis & tsatsiki. muuuuuums ! var ju oxå på grönan med josse i fredags & dt var bästast ! frittfall was the kuligaste ! haha :D
aja, ska dra ! men hare bra <3'


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0